κουπερΘέμα ωρών είναι η λύση της συνεργασίας του Άρη με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος θα πληρώσει το… μάρμαρο από το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας στην Super League.

Ο Δημήτρης Ηλιάδης έχει πάρει την απόφαση να αποσύρει την στήριξή του προς τον Έλληνα προπονητή και οι εξελίξεις είναι άμεσες, καθώς πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως μέσα στην ημέρα, οι «κίτρινοι» θα ανακοινώσουν το «διαζύγιο» με τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Άλλωστε, το κλίμα για τον 48χρονο τεχνικό είναι αρνητικό και στις τάξεις των οπαδών, όπου του χρεώνουν την άσχημη εκκίνηση στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τρίτη (3/9) πως το φιλικό με την Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη, αναβλήθηκε, θέλοντας να προλάβει άσχημες καταστάσεις, όχι μόνο για τον Γιάννη Χατζηνικολάου, αλλά για σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σενάρια για Κούπερ

Από την στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός… μετράει ώρες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση έχουν ήδη αρχίσει να πληθαίνουν. Σας έχουμε ενημερώσει για τις σκέψεις της διοίκησης για τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον Αργεντίνο να έχει τον πρώτο λόγο.

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να «χτυπήσουν» την πόρτα του έμπειρου προπονητή, για τον οποίο άπαντες έχουν μόνο θετικά λόγια, ωστόσο, «αγκάθι» αποτελεί το κασέ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, το οποίο δεν… συμβαδίζει με την οικονομική πολιτική της ΠΑΕ για την εξυγίανση της ομάδας.

*onsports.gr

Advertisements