γκουρτσαςΗ ΠΑΕ Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι λύθηκε το συμβόλιο του Βάντερσον, ενώ τη Δευτέρα θα λυθεί και το συμβόλαιο του Παμπόε.

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Εθνικό Γαζώρου για τον δανεισμό του Δημήτρη Γκούρτσα.

Στην ανακοίνωση της οι Αχαϊοι καταγγέλουν κλοπές στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας από αθίγγανους, ενώ ευχαρίστησαν τους αρμόδιους για τη μετάθεση του Παληγεώργου και την απόσπαση της συζύγου του Βαγγελόπουλου στη Πάτρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Miranta  Wanderson.Όπως είναι γνωστό ο παίκτης είχε απομακρυνθεί από το Καρπενήσι κατόπιν υποδείξεως του προπονητού Τίμου Καβακά και του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Κόλτζου. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του και οικογενειακή του ζωή.

2. Ο Adjeman  Pampoe  θα λύσει το συμβόλαιο του με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή την Δευτέρα.

3. Σε προφορική συμφωνία με τον Εθνικό Γαζώρου ήρθε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για τον δανεισμό του Δημήτρη Γκούρτσα στην φίλη Π.Α.Ε..
Ο Δημήτρης Γκούρτσας πριν αναχωρήσει θα υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του για όσο χρόνο διαρκέσει ο δανεισμός του.
Η πολιτική της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι οι παίκτες που έχουν προοπτική και της ανήκουν να δανείζονται και όσοι δεν μπορούν να σταθούν στο αγωνιστικό επίπεδο που ορίζουν οι προπονητές της να μένουν ελεύθεροι.

4. Επανειλημμένες κλοπές έχουν διαπραχθεί εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στο προπονητικό κέντρο της Εγλυκάδας  τόσο σε ηλεκτρολογικό υλικό όσο και σε υδραυλικό υλικό.

Δύο φορές έχουν συλληφθεί αθίγγανοι από την εταιρεία ασφαλείας που περιφρουρεί τον χώρο και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μετά από συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τον σύλλογο τένις  που και αυτός έχει υποστεί κλοπές θα τεθούν επικεφαλής μιας κινήσεως για την απομάκρυνση των αθίγγανων από την συγκεκριμένη περιοχή οι οποίοι έχουν μετατρέψει τον χώρο τον οποίον παρανόμως έχουν καταλάβει σε κέντρο κλοπιμαίων και ναρκωτικών.

Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κ. Αλέξιος Κούγιας έχει αναλάβει προσωπικώς το θέμα και εφόσον η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας αλλά και η Ασφάλεια Αχαΐας δεν καταφέρουν να το λύσουν, τότε θα επισκεφθεί τον Υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Δένδια με τον οποίο συνδέονται με προσωπική φιλία για την επίλυση του σοβαρού αυτού θέματος.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ταυτίσει το προπονητικό της κέντρο με την γενικότερη αναβάθμιση αυτής της περιοχής που ήταν πάντοτε ένας σκουπιδότοπος και να την μετατρέψει σε σημείο αναφοράς της πόλης.

5. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Αβραμόπουλο και τους συνεργάτες του για την μετάθεση του Χρήστου Παληγεώργου από την Θεσσαλονίκη στην Πάτρα.

Στην Πάτρα αποσπάστηκε η σύζυγος του ποδοσφαιριστή μας Βαγγελόπουλου η οποία είναι δασκάλα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους κ. Αρβανιτόπουλο & Χριστόφορο Ντίτσο για αυτή την απόσπαση».

*mikriliga.org