σιτοεΤην απόκτηση του Τζέρυ Σιτόε ανακοίνωσε η Παναχαϊκή ενώ με την ομάδα προπονείται ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος τον οποίο και θα εντάξει στο δυναμικό της.

Τη φανέλα του συλλόγου της Πάτρας θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο 21χρονος Μοζαμβικανός επιθετικός που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αχαιούς.

Εκτός από τον Σιτόε, η Παναχαϊκή θα αποκτήσει ως ελεύθερο τον Παναγιώτη Σταμόγιαννο, ο οποίος προπονείται ήδη με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Ατζεμάν Παμππόε ενώ ο Μιράντα Βάντερσον θα δοθεί δανεικός.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«1.H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει για τρία χρόνια  την απόκτηση του Τζέρυ Σιτόε.

Ο  Τζέρυ Σιτόε είναι 21 ετών αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φόρ και είναι διεθνής εν ενεργεία (είναι το βασικό σεντερ φορ ) της Εθνικής Ανδρών Μοζαμβίκης με την οποία έχει 19 συμμετοχές και 4 γκολ. Ο Τζέρυ Σιτόε ανακηρύχθηκε πρώτος  σκόρερ Μοζαμβίκης  την περίοδο 2010-2011 με 30 γκολ. Πέρυσι αγοράσθηκε από πορτογαλική ομάδα Α Εθνικής και τα Χριστούγεννα δόθηκε δανεικός στην Βουλγαρική Μπερόε όπου λόγω της ταχύτητας του δεν χρησιμοποιήθηκε σαν σεντερ φόρ αλλά σαν έξω δεξιά. Με την βουλγαρική Μπερόε κατέκτησε το κύπελλο Βουλγαρίας και είχε 7 συμμετοχές με 1 γκολ. Τον ποδοσφαιριστή η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή απέκτησε κατά συνιδιοκτησία με την ομάδα της Μοζαμβίκης από την οποία προέρχεται.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει το 70% και η ομάδα του 30% , στο συμβόλαιο του έχει buyout 1000000,00?. Ο Τζέρυ Σιτόε στην Παναχαϊκή μαζί με τους Κοντογουλίδη και Γκούρτσα θα καλύψουν την θέση των σεντερ φορ. Ο Τζέρυ Σιτόε βρίσκεται στο Καρπενήσι από την Παρασκευή 9/8/2013 και ακολουθεί το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και πέτυχε στο χθεσινό φιλικό της ομάδας 2 γκολ στα 40 λεπτά που αγωνίσθηκε.

2.Εκτός αποστολής στο Καρπενήσι ο προπονητής Τίμος Καβακάς έθεσε τους Miranta Wanderson και Adjeman Pampoe, τον πρώτο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και κακής αγωνιστικής συμπεριφοράς και τον δεύτερο λόγω ότι στην ίδια θέση η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει τους Μαραγκουδάκη, Βασιλαντωνόπουλο και Μασούρα.

Ο προπονητής προτιμά ως back up του Μαραγκουδάκη τον 16χρονο Μασούρα , αφού ο Βασιλαντωνόπουλος αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις και προορίζεται για θέση βασικού. Το συμβόλαιο του Adjeman Pampoe θα λυθεί , αντίθετα με τον Miranta Wanderson που θα δοθεί μόνο δανεικός.

3. Μαζί με την Παναχαϊκή  προπονείται ο Σταμόγιαννος Παναγιώτης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός τον οποίο η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να αποκτήσει ελεύθερο.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αγωνισθεί στις Π.Α.Ε. Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας και Κέρκυρα. Στην Π.Α.Ε. Κέρκυρα αγωνίσθηκε 19 φορές και προορίζεται να καλύψει μία θέση στα αμυντικά χαφ στην οποία θέση αγωνίζονται και οι Antoni, Καραμανλής, Κιάσσος και Χύσα».

*onsports.gr

Advertisements