πυρσος διοικησηΕληξε η αγωνία της φίλαθλης κοινής γνώμης στα Γρεβενά, αφού «αποκαλύφθηκε» στην αίθουσα του Δημαρχείου η… ταυτότητα και η πλήρης σύνθεση της νέας διοίκησης του Πυρσού. Ο πρώην πρόεδρος των πράσινων, Κώστας Κεφαλογιάννης, που αποχωρεί, ανέλαβε την παρουσίαση, ενώ το «παρών» έδωσαν τα τρία από τα πέντε μέλη της νέας διοίκησης, ο Δημήτρης Πατσιούρης, που είναι Γρεβενιώτης, συνδετικός κρίκος της κίνησης και μουσικός παραγωγός, ο επιχειρηματίας Γιώργος Παναγιωτόπουλος και ο διαφημιστής, Αθανάσιος Πάλλης.

Στο νέο σχήμα θα είναι και ο δημοσιογράφος, Σπύρος Χρυσικόπουλος αλλά και ο επιχειρηματίας Στέφανος Μουχλιανίτης, οι οποίοι απουσίασαν, με τους τρεις άλλους πάντως να κάνουν προγραμματικές δηλώσεις. «Το κέντρο αποφάσεων θα βρίσκεται στην Αθήνα και θα υπάρξει συνεργασία με άλλες ομάδες, ίσως πάρουμε δανεικούς. Μας… τράβηξαν τα χρώματα του Πυρσού» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάλλης, «φωτογραφίζοντας» συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

Η νέα διοίκηση ζήτησε τη στήριξη των τοπικών φορέων, των παλαιμάχων και του κόσμου, ενώ δεν ξεκαθάρισε ο νέος πρόεδρος. Πάντως, αναζητείται ταμίας, δικηγόρος και λογιστής, ενώ εκπρόσωπος των παλαιμάχων θα είναι ο Γιάννης Τσοπλής. Τέλος, η διοίκηση του Πυρσού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Γρεβενών, Γιώργο Κοσματόπουλο, για την παραχώρηση όλων των γηπέδων και των αθλητικών χώρων.

Advertisements