ξ Χρήστο ΜπαμπαΐτηνθΠριν λίγες μέρες, η Ξάνθη έκανε την ανατροπή στο Μπέλφαστ και απέκλεισε τη Λίνφιλντ και κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και στο Βέλγιο απέναντι στην πιο δυνατή Σταντάρ Λιέγης.

Οι Ακρίτες ξέρουν πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, ωστόσο αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούν χωρίς άγχος και να απολαύσουν το παιχνίδι. Αυτό εξάλλου τους ζήτησε και ο Νίκος Καραγεωργίου που πιστεύει πως μπορεί να εκμεταλλευτεί μια χαλαρότητα που ίσως δείξει η Σταντάρ Λιέγης.

Βέβαια, οι Βέλγοι βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση και έχουν αγωνιστικό ρυθμό, ενώ διαθέτουν παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στα αγωνιστικά, τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Παΐτο, που όμως προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη, ενώ εκτός αποστολής έχουν μείνει ο ανέτοιμος Σολτάνι και οι τιμωρημένοι Φλίσκας και Μπέρτος.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Κυριακίδης, Τσέμα, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Γκοχουρί, Παΐτο, Ντιέ, Ντε Γκούζμαν, Βασιλακάκης, Μαρίν, Πλατέλλας, Μαρσελίνιο, Τριάδης, Ράνος, Σολάρι, Νάκα, Μάνταλος και Τορομανίδης.

*onsports.gr

Advertisements