πεικος πολυςΟ Πιερικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Ζόραν Μπελόσεβιτς και ταυτόχρονα την απόκτηση των Χρήστου Καρτσαμπά, Πολυδεύκη Πέικου, Σίμου Παπαδόπουλου και Αλέξανδρου Καρτσαμπά.

Συνεχίζεται το ξεκαθάρισμα αναφορικά με το ρόστερ του Πιερικού. Έτσι, ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Ζόραν Μπελόσεβιτς που έλευσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ομάδα. «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συνεναίσει λύση συμβολαίου με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή Ζόραν Μπελόσεβιτς. Του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Την ίδια ώρα, ανακοινώθηκαν οι αποκτήσεις των Σίμου Παπαδόπουλου, Χρήστου Καρτσαμπά και Πολυδεύκη Πέικου, αλλά και την προώθηση του Αλέξανδρου Καρτσαμπά στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Για τον Χρ. Καρτσαμπά: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Καρτσαμπά. Ο Ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε απο τον Πανιώνιο και το νέο του συμβόλαιο είναι διάρκειας τριών ετών.».

Για τον Π. Πέικο: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου Πολυδεύκη Πέϊκου. Ο ποδοσφαιριστής έχει περάσει απο Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς και αποκτήθηκε απο την Βέροια».

Για τον Σ. Παπαδόπουλο: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την απόκτηση του Σίμου Παπαδόπουλου απο τον Βατανιακό. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών.».

Για τον Αλ. Καρτσαμπά: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του 19χρονου Αλέξανδρου Καρτσαμπά. Ο ποδοσφαιριστής ανήκε στον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ και μεταπήδησε στην ΠΑΕ, υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, του εύχεται καλή σταδιοδρομία στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.».

*onsports.gr

Advertisements